Secondary Adv

Tablete per performance ne terren Trimble T100, Geotrim

Geotrim

 Përshkrimi

Ndërfaqja e Windows 10

Sistem Operativ

 25,6 cm  10,1 

Madhësia e ekranit

Tableta Trimble® T10 sjell avantazhet e fuqisë së shpejtë të informatizimit dhe një ekran të madh në fushë. I kombinuar me aftësitë e integruara të GNSS, T10 është një pajisje e fuqishme dhe e fortë e krijuar për punën në terren, hartëzimin dhe grumbullimin e të dhënave të GIS-it dhe njëkohësisht mbështet kërkesat e kërkuara për desktop.