Secondary Adv

Kondicioner mural MSZ-AP, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

 Përshkrimi

Kondicioner mural MSZ-AP

Eficiencë energjitike
Të gjitha modelet e serisë janë të renditura “A++” ose “A+++” në ftohje dhe “A+” ose “A++” në
ngrohje.

Dizenjo kompakte
Të gjitha modelet e serisë janë të prezantuara në Single-Split, kurse Multi-Split janë modelet
nga 15-60.

Sistem kontrolli Wi-Fi
Mund të kontrolloni kondicionerin dhe statusin e operimit me anë të sistemit “MELCloud” nga
tableti, telefoni apo kompjuteri juaj.

Shpërndarje ajri efikase
Shpërndarja e ajrit mund të bëhët Automatike, ku fletët e kondiconerit lëvizin lart, poshtë,
djathtas, majtas, ose, horizontale, ku ajri drejtohet nga tavani.

I qetë në punim
Njësitë e brendshme të serisë MSZ-AP punojnë në nivel minimal zhurme 19dB (A), e njëta vlerë
me përshpëritje!

Njësi e jashtme për zona të ftohta
Njësitë e jashtme Monosplit janë në modelin standard dhe atë për zona të ftohta, të pajisura me
ngrohës elektrik (në bazamentin e njësisë). Ky ngrohës parandalon formimin e akullit në
bazament kur temperaturat janë poshtë zeros dhe mbron ventilatorin.

Filtrim i avancuar
Filtri arrin të pastroj pluhurat, papastërtitë në mënyrë eficiente dhe është antibakterial. Kjo bën
që komforti juaj të arrij në një nivel tjetër, duke patur ajër të pastër.

Programues javor.
Vendosja e temperatures së dëshiruar dhe fikje/ndezjes, për t’ju përshtatur stilit tuaj të jeteses
dhe oraret që ju dëshironi kondicionierin tuaj të ndezur. Reduktoni konsuminin e energjisë duke
vendosur orare për të mos harruar kondicionerin ndezur dhe për të eleminuar vendosjen e
temperatures në mënyrë të herë pas herëshme.