Secondary Adv

Barriere parkimi e automatizuar Skidata, TETRA SOLUTIONS

TETRA SOLUTIONS

Pershkrimi

Pengesa e Parkingut: Pengesë

Porta e pengesave për të gjitha qëllimet dhe aplikimet!

Ju mund të përshpejtoni tashmë në hyrje, sepse hyrja dhe parkimi janë kartat e biznesit të kompanisë suaj! Jepni makinën tuaj parkun e vet, prekjen unike me dizajnin krejtësisht të ri të Barrier.Gate dhe rezultat me funksionet më moderne! Zgjidhni midis bërthamave standarde - deri në 4.5m të gjata - ose krahët e barrierave të bashkuara që mund të ndriçohen nga brenda. Dhe më shumë: Lehtësoni orientimin për klientët tuaj duke shfaqur simbole të ndryshme duke përdorur sinjalin e integruar të korsi.

Barrier.Gate nuk siguron ndonjë pengesë për ju dhe aplikacionet tuaja - por një kufi të qartë për objektin tuaj të parkimit!

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme