Secondary Adv

Mates largesie GNSS R7, Trimble, Geotrim

Geotrim

Pershkrimi

Mates largesie GNSS R7 eshte nje sistem mates largesise saktesues me nje marres GPS dhe radio UHF. Teknologjia Trimble R-Track mbështet L2C dhe L5 GPS, plus GLONASS. Përdorni Trimble R7 GNSS për RTK-në ose per vrojtim statik në një rrjet të infrastrukturës. Sistemi përdor një antenë të veçantë dhe përdoret si një stacion bazë. Trimble R7 GNSS është ideal për aplikime të shumta gjeodezike, duke përfshirë topografine, kadastrën, sizmike, mbikëqyrje dhe kontroll.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme