Secondary Adv

Bombola komplet 10kg Ragasco, Gas Group

Gas Group

 Përshkrimi

Bombola komplet 10kg Ragasco

Përmasat  e bombolës 10 kg janë: gjatësia 57 cm dhe diametri 30.6 cm.E cila nuk shpërthen në asnjë rrethanë dhe me jetëgjatësi 500 vjeçare.

Produkte te ngjashme