Secondary Adv

Bombul gatimi 5 kg Ragasco, Gas Group

Gas Group

 Përshkrimi

Bombul gatimi 5 kg Ragasco

Përmasat  e bombolës 5 kg janë: gjatësia 39 cm dhe diametri 30.6 cm. E cila nuk shpërthen në asnjë rrethanë dhe me jetëgjatësi 500 vjeçare.

Produkte te ngjashme