Secondary Adv

Kaldaje me djegie me dru dhe ngrohje uji Enerkos, Aperto

Aperto

Pershkrimi

I gjithë kaldaja është e mbrojtur nga një trajtim anti-korrozioni dhe lëkura e jashtme është e veshur me pluhur epoksi.

Materiali izolues me fibra minerale redukton humbjen e nxehtësisë rreth kazanit në minimum dhe për këtë arsye mund të instalohet në një bodrum, papafingo ose vende të tjera të izoluara në mënyrë joadekuate.

Ky model i përdorshëm, i sigurt, i ashpër dhe i qëndrueshëm është thjeshtësia për të pastruar dhe ruajtur dhe këto karakteristika fituese e vendosin atë kokë dhe supet mbi konkurrentët e saj. Për më tepër, garancia gjithëpërfshirëse është provë e efikasitetit dhe performancës së saj me kalimin e kohës.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme