Secondary Adv

Sobe me dru Enerkos, Aperto

Aperto

Pershkrimi

Paneli i kontrollit

Me djegie te mesme

Me dhome te madhe djegie

Strukture celiku

Celës rregullator në panelin e kontrollit

Sipërfaqja rrezatuese dhe e lemuar

Xham ne deren e sobes per nje pamje te zjarrit

Grilë me mbajtës hiri

Sirtari i hirit me kapacitet të madh mund të hiqet nga jashtë dhe është i fshehur nga pamja.

Këmbë të rregullueshme më te lehta dhe më te përshtatshme pozicionimi dhe nivelimi.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme