Secondary Adv

Sistem marrese GPS 5700, Trimble, Geotrim

Geotrim

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Sistem marrese GPS 5700. Trimble 5700 me nje marres, jane te lehte per t’u konfiguruar nepermjet sistemit GPS per kontrollin, matjen,  mikeqyrjen dhe ndertimin e punes. Waas dhe EGNOS  te gatshëm ju mundësojne që të kryeni vëzhgime te  klasës GIS diferencial në kohë reale navigacioni dhe pa një stacion bazë në zonat e mbulimit WAAS / EGNOS.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme