Secondary Adv

Greder livelues me lazer me qera, Vellezerit Shehi

Vellezerit Shehi

 Përshkrimi

Greder livelues me lazer

Për të arritur saktësinë maksimale të nivelimit, si në rastin e planeve horizontale ashtu edhe në pjerresi te dyfishta, përdoren sisteme automatike të kontrolluara me lazer.

Gredi mund te perdoret per livelimin e serave, kapanoneve, fushat sportive, rruge dhe aereoporte.

Na kontaktoni per te marre nje oferte.