Secondary Adv

Shperndares rere, Vellezerit Shehi

Vellezerit Shehi

 Përshkrimi

Shperndares rere

Për shpërndarjen e rërës ose material tjetër të nevojshëm gjatë rigjenerimit.

Keshilluar per siperfaqë te mesme dhe te madhe.