Secondary Adv

Grile plastike VEKA per dritare me rrjete kundra insekteve, Alfa Fab

Alfa Fab

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Grile Plastike VEKA per dritare me rrjet kundra insekteve

 

Kaseta e montuar në mur, e bërë nga poshtë poshtë, lejon kanaten të instalohen brenda dhe jashtë dritares.

- Sistem rul para armaturës

- Trashësia maksimale e kornizës së dritareve mund të jetë deri në 100mm,

- Një modul i integruar me rul me një rrjetë të vendosur në kutinë e rulit është e vendosur para armaturës (e shikuar nga brenda)

- Lidhjen dhe montimin e kutisë së kornizës së rulit me kornizën e dritareve bëhet duke përdorur këndet e sistemit të ngjitura me shirit ngjitës.

- Sistem rul prapa armaturës

- Trashësia maksimale e kornizës së dritareve mund të jetë deri në 103mm,

- Një modul i integruar me rul me një rrjetë vendosur në rul është vendosur prapa armaturës (shikuar nga brenda).

- Lidhjen dhe montimin e kutisë së qepes së rulit me kornizën e dritareve bëhet me anë të vidhave adaptive të sistemit të ndërmjetëm në kornizën e dritareve

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme