Secondary Adv

Sisteme vezhgimi GPS R3, Trimble, Geotrim

Geotrim

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Sisteme vezhgimi GPS R3. Sistemi GPS Trimble R3 është një zgjidhje ne industrisë gjeodezike dhe teknologjinë GPS. Kombinimi i një marrës GPS L1 dhe antenës, te ofron lehtesi për ta përdorur ne zyra. Sistemi Trimble R3 sjell kontrollin e saktë subcentimeter në faqen tuaj, vendos një kontroll të ri të lokalizuar, dhe mbledh të dhëna topografike. Sistemi funksionon pa linjën e syve në mes të pikave. Mund te veproje ditën dhe natën pavarsisht kushteve atmosferike.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme