Secondary Adv

Fasade xham dhe alumin Exalco Albio R50, Veral

Veral

Pershkrimi

Fasade xham dhe alumin Exalco Albio R50

Albio R50 është një sistem me perde të lartë të performancës, i cili është i disponueshëm në dy versione. Një lloj i zakonshëm me pllakën e presionit / kapakët e mbuluar dhe një lloj të lustrimeve strukturore që të dy ofrojnë stil klasik dhe aftësi për të projektuar disa lloje të strukturave si fasadat vertikale të ndërtesave dhe skylights.

 

Albio R50 siguron lehtësinë e prodhimit, si dhe mundësi të ndryshme për profilin e kupës së fytyrës dekorative. Me gjerësi 50mm të profileve të dukshme, sistemi lejon aplikimin e mbushjeve prej 4mm deri 50mm trashësi. Profilet e mullioneve mbulojnë një gamë të gjerë kërkesash statike me moment inercie midis 6.7 dhe 1115.8cm4. Në rastet kur kërkesat janë më të larta, sistemi ofron një gamë të profileve mbështetëse shtesë dhe mund të sigurojë deri në 1351cm4.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme