Secondary Adv

Skaner lazer per topografi 3D VX, Trimble, Geotrim

Geotrim

Pershkrimi

Skaner lazer per topografi 3D VX. Skaner 3D Trimble VX kap dhe skanon imazhet dhe te dhenat e nevojshme per perdorim ne topografi. Me teknologji te avancuar optike, imazhe metrike dhe skanim 3D. Skaneri Trimble VX është nje instrument i nevojshem i cdo Topografi, duke e bere punen me te lehte.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme