Secondary Adv

Sharre elektrike me zinxhir dhe bateri Oleo-Mac, Inda Company

Inda Company

 Përshkrimi

Sharre elektrike  me zinxhir me bateri pa motorë është mjet i përsosur për prerjen  e degëve dhe druve  të zjarrit. Dizajnin e saj kompakt dhe ergonomik  e ben më të rehatshëm  përdorim  e mjetit. Eleminon  tymin e shkarkimit dhe zhurmën e një mjeti  pa kompromis në aspektin e performancës dhe besueshmërisë.   

Produkte te ngjashme