Secondary Adv

Makine kositese bari Oleo-Mac, Inda Company

Inda Company

Pershkrimi

Makina kositese e barit është e disponueshme edhe në versionin vetëlëvizës, kositja e barit behet me e thjeshte nga lehtësia e përdorimit, nivelet e ulëta të zhurmës dhe eliminimi i plotë i gazit të shkarkuar. Makina është e pajisur me bateri të dyfishtë, duke bërë të mundur zgjatjen e kohës së përdorimit me deri në 5 orë.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme