Secondary Adv

Kositese bari me shtyrje Oleo-Mac, Inda Company

Inda Company

Pershkrimi

Push-type lawnmowers janë një zgjidhje e shkëlqyer për përdoruesit e shtëpive që kanë të bëjnë me mirëmbajtjen e zonave grassed jo më të madhe se 1400 m² në madhësia. Seri COMFORT PLUS e lawnmowers është zhvilluar me një vëmendje të veçantë të fokusuar në ergonomi dhe styling funksionale. Kuvertë çeliku jep forcë më të madhe dhe ashpërsi ndaj këtij modeli.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme