Secondary Adv

Gershere forme teleskopi Oleo-Mac, Inda Company

Inda Company

Pershkrimi

Kjo gërshërë është projektuar për të zgjidhur problemet tuaja të prerjes në lartësi. I përshtatshëm për përdorim në pyje, në mjedise rurale dhe në hapësira të hapura urbane, ky mjet eliminon nevojën për zgjidhje të qasjes si shkallët dhe platformat e llojeve të ndryshme një herë e përgjithmonë. Falë poleve teleskopike që mund të zgjatet deri në 3.12 metra, kjo sharrë elektrike me zinxhir mund të arrijë degë deri në 5 metra nga toka. Priza mund të rregullohet në 5 kënde të ndërmjetme nga 0 ° në 90 °, në sajë të një pajisjeje që lejon performancë të shkëlqyer në çdo pozicion pune dhe lejon një largësi të madhe pamje më të qartë të zonës së prerjes. Mbulesa e motorit të aluminit siguron forcë superiore mekanike. Pompa profesionale e naftës siguron lubrifikimin e vazhdueshëm të shufrës dhe zinxhirit. 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme