Secondary Adv

Boje e vecante e bardhe e qeramizuar me baze solventi 3VA099 GENERAL REFLECT PAINT SOL, IZOGRUP shpk

IZOGRUP shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Eshte nje boje e vecante e bardhe e qeramizuar me baze solventi dhe me tharje shpejte te filmit. Polimeret speciale qe permban i bejne te mundur ngjitjen ne membranat bituminoze te reja apo ekzistuese. Formulohet nga rezina termoplastike me solvent, grimca inerte, pigmente, anti myk, anti alga dhe aditive te ndryshem. Perdoret per te veshur dhe mbrojtur membrana bitum polimer plastomer (BPP dhe APAO). Boja e bardhe dhe aditivet specifike, pervec se zgjasin jeten e membranes bituminoze, ul edhe temperaturen e jashtme.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme