Secondary Adv

Shirita druri per panel sanduic (Veshje) Perlinato, IsoTeck ITALBA

IsoTeck ITALBA

Pershkrimi

Produkt i ngrohtë i menduar për sektorin e ndërtimeve me dru, i cili është zhvilluar nga aktiviteti i qëndrueshëm i Kërkimit dhe Zhvillimit, të kryer brenda Isoteck Italba sh.p.k, që vendos qendrën në perceptimin e tendencave të reja, duke iu përshtatur sfidave të reja të përmirësimit të bilancit të shpenzimeve.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme