Secondary Adv

Panel catie zjarrdurues, IsoTeck ITALBA

IsoTeck ITALBA

Pershkrimi

Panel Rei - Rezistent ndaj zjarrit
Rezistenca ndaj zjarrit përkufizohet si:
“Qëndrimi i një elementi konstruktiv - përbërësi ose strukture -për të ruajtur, sipas planit të paracaktuar, dhe për të marrë për një periudhë të caktuar kohore rezistencën / stabilitetin (simboli R) qëndrueshmërine (simboli E) dhe izolimin termik (simboli I).

 

---R Rezistenca / stabiliteti është prerogativë e një ndërtese për të ruajtur forcën e saj mekanike nën veprimin e zjarrit.
---E Qëndrueshmëria është prerogativë e një ndërtese për të mos lëshuar flakë, gaz të nxehtë ose avuj nga ana e ekspozuar në anën e paekspozuar.
---I Izolimi është qëndrimi i një elementi konstruktiv për të reduktuar, brenda kufijve të caktuar, transmetimin e nxehtësisë.

 

CERTIFIKIMI I REZISTENCES NDAJ ZJARRIT
---
Për panele me trashësi 50 mm - REI 30
---Për panele me trashësi 80 mm - REI 60
---Për panele me trashësi 100 mm - REI 120

 

PERMASAT
---Gjerësia 1000 mm
---Gjatësia sipas kërkesës

 

IZOLUESI
---Shtresa të shiritave të leshit mineral, të shkallëzuar në mënyrë gjatësore
---Dendësia 100 Kg /m3
---Koeficenti termik I=0,038 W/m2K/m3

 

MBESHTETESET
---Celik i galvanizuar i paralyer

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme