Secondary Adv

Dere teknike ekonomike, EMSH

EMSH

 Përshkrimi

Derë mekanike ekonomike për përdorim të gjerë
- Celik i galvanizuar
- I prodhuar me një teknologji që quhet galvanizim në të nxehtë
- Mundëson mbrojtje të lartë ndaj agjentëve atmosferike
- E lyer me bojë elktrostatike "polyester powders" në temp.180 °C
- Me trashësi lyerje (mbi 70 microns)
- Rezistenca e bojës është testuar 500 orë nën efektin e jodit dhe kripës
- Përzgjedhja e ngjyrave bazohet te standarti RAL colors
- Prodhimi i dyerve bëhet në dimensione standarte
- Dimensionet janë të disa llojeve
- Shumëllojshmëria e standarteve lejon klientin të ketë më shumë mundësi zgjedhje
- Dera është lehtësisht e montueshme edhe nga persona jo profesionistë