Secondary Adv

Cilinder sigurie Italian, Brava & Bojra Cimi

Brava & Bojra Cimi

 Përshkrimi

Cilinder sigurie Italian me pomole nga brenda, tashme kur ktheheni nga puna nuk do jete me nevoja te vendosni me celesin mbrapa dere per ta mbyllur. Vjen paketim njesh dhe ka 5 me nje 1 kantjeri.