Secondary Adv

Transpalete elektrike me rrota Linde T16 T20, EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Transpalete elektrike me rrota Linde T16 T20

Transpaletat LINDE të serisë T16 P dhe T20 P janë mjete për përpunimin e shpejtë të ngarkesave në distanca të shkurtra dhe në distanca të mesme. Motori i këtij mjeti i përgjigjet komandave në një kohë shumë të shpejtë dhe arrin pothuajse menjëherë shpejtësinë maksimale. Motori elektrik është me fuqi 1.2 KW dhe bën të mundur levizjen e mjetit me shpejtësi 6 km/orë si pa ngarkesë ashtu edhe me ngarkesë. Rrotat e mbajtjes së ngarkesës janë dopio dhe garantojnë një lëvizje të mirë edhe në terrenet e parregullta. Teknikët e mirëmbajtjes mund të konfigurojnë parametrat operativ me qëllim që t'i bëjnë këto transpaleta akoma më efektive. Nëse është e nevoshme, operatori i mjetit mund të ngrejë pedalen duke e shnërruar transpaletën në një mjet që përdoret në këmbë. Modeli T16 P mund të ngrejë dhe të transportojë ngarkesa me peshë deri në 1600 kg, ndërsa transpaletat T20 P mund të mgrenë dhe transportojnë ngarkesa me peshë deri në 2000 kg.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme