Secondary Adv

Transpalete me motorr Linde R14 R20 G, EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

Pershkrimi

Transpalete me motorr Linde R14 R20 G

Stivuesit e ngarkesave LINDE të serisë R14 - R20 G janë mjete ideale për përdorim të kombinuar në ambiente të mbyllura dhe në ambiente të jashtëme si psh për kryerjen e ngritjes së ngarkesave në kantiere pune ose për ngarkimin dhe shkarkimin e kamionëve. Rrotat super-elastike të dimensioneve të mëdha, transmesioni anti-vibrant, lartësia e madhe nga toka dhe kabina anti-vibrante garantojnë një konfort të mirë për operatorin dhe për pasojë garantojnë operacione të sigurta dhe efektive. Këto mjete grantojnë një përdorim të gjerë në përpunimin e ngarkesave në ambiente pune në zhvillim si dhe në magazinat me lartësi të mëdha dhe me korsi të ngushta. Elementët e kontrollit mund të personalizohen në funksion të kërkesës së klientit. Stivuesit e ngarkesave LINDE të serisë R14 - R20 G janë të pajisur me motor potent dhe disponojnë një numër të madh karakteristikash për sigurinë.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme