Secondary Adv

Bateri per impiante dhe aparaturave industriale grid power VRX HOPPECKE, EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Bateri per impiante dhe aparaturave industriale grid power VRX HOPPECKE

Bateritë HOPPECKE grid | power VR X (FT) ndërtohen mbi bazën e përdorimit të piastrave në formën e rrjetës dhe të fibrave të xhamit (AGM) si ndarëse, në të cilat është fiksuar elektroliti. Falë teknologjisë AGM këto bateri janë ideale dhe ofrojnë një përdorim ekonomik optimal. Bateritë HOPPECKE grid | power VR X (FT) kombinojnë energjinë maksimale me përmasën minimale, ndaj dhe janë shumë të përdorshme në fushën e telekomunikacionit dhe të sistemeve të furnizimit me energji të pandërprerë (UPS). Të prodhuara me dimensione standarte ato mund të instalohen në bokse (rack) prej 23" . Çertifikimi UL94 V-0 i këtyre baterive garanton sigurinë maksimale edhe në kushtet më të vështira.

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme