Secondary Adv

Bateri per qendrat e komandimit grid FNC HOPPECKE, EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

EMC shpk (Engineering Maintenance Center)

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009Pershkrimi

Bateri per qendrat e komandimit grid FNC HOPPECKE

Bateritë HOPPECKE FNC janë me strukturë me fibra dhe me nikel-cadmium. Këto bateri janë ekstremisht të forta dhe të zhvilluara në bazë të teknologjisë së testuar HOPPECKE. Materiali aktiv është i mbështjellë nga një tesut i përbërë nga fibra plastike të nikeluara e cila krijon një lidhje elektrokimike shumë të mirë dhe të qëndrueshme ndërmjet komponentëve. Për këtë arsye bateria e tipit FNC i reziston goditjeve dhe vibrimeve dhe ka një jetëgjatësi të madhe në shërbim edhe në temperaturat më ekstreme. 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme