Secondary Adv

Trimble R8 GNSS System Geotrim, Trimble, Geotrim

Geotrim

Pershkrimi

Trimble R8 GNSS System Geotrim. Ky sistem i integruar jep pushtet, saktësinë dhe performancës në një njësi kompakte.
Teknologji e Avancuar Trimble R-Track
Kapja e sinjaleve satelitore GNSS
Performanca superiore në të gjitha kërkesat sfiduese të RTK-së
Kapaciteti për të ndjekur deri në 44 satelitë
Dizajn fleksibël i sistemit
Remote, konfigurim dhe qasje.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme