Secondary Adv

Panel fonoasorbent (ze thithes) ekologjik, IZOGRUP shpk

IZOGRUP shpk

 Përshkrimi

Panel fonoasorbent (zë thithës) ekologjik,

Euroclass B, s2-d0 i përbërë nga fibra

poliesteri të termolidhura (te lidhura me ane

te ngrohjes) pa ngjitës. Falë cilësive të tij,

paneli zëvendëson në mënyrë të përkryer

leshin mineral në shumë aplikime.

Këshillohet për mure dhe kundër-mure

kartonxhesi.