Secondary Adv

Fashe (shirit) perimetral adezive, IZOGRUP shpk

IZOGRUP shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Fashe (shirit) i veçantë perimetral adeziv i

predispozuar edhe per palosje në formë "L".

Ngjitja totale e pjesës vertikale lehtëson

instalimin, ndërsa hendeku 8 cm i gjerë dhe 2

mm i trashë lejon edhe një prerje akustike,

horizontale. Produkti është i përshtatshëm

për ndarjen e mastarit dhe dyshemesë nga

particionet vertikale dhe duhet të vendoset

vazhdimisht pa ndërprerje. Shiriti i tepërt

duhet të pritet vetëm pasi të vendoset

veshja përfundimtare.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme