Secondary Adv

Adeziv ngjites strukturor, IZOGRUP shpk

IZOGRUP shpk

Pershkrimi

Adeziv ngjites strukturor, me nje komponent

me baze MS Polymer, neutral forcues me

lageshtine. Perdoret per fiksim strukturor te

vetratave ne industrine automobilistike dhe

ne ind. e ndertimit per ngjitje vetratash me

kornizat metalike ne prodhimin e serave dhe

strehave. I reziston rrezeve UV dhe

temperaturave ekstreme -40°C deri +120°C.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme