Secondary Adv

Adeziv per ngjitjen e tubacioneve PVC me presion te ulet, IZOGRUP shpk

IZOGRUP shpk

Pershkrimi

Tubet 125gr

Ngjyra:

Aragosta

1102479

Adeziv per ngjitjen e tubacioneve PVC me

presion te ulet. I pershtatshem per ngjitje te

impianteve hidrike civile dhe industriale,

kanalina per kalimin e kabllave elektrik etj. I

reziston temperatures deri ne +60°C dhe me

pike deri ne +90°C.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme