Secondary Adv

Sistem per dyqan online E-Commerce, TETRA

TETRA

 Përshkrimi

Sistem per dyqan online E-Commerce

Dyqani juaj online do te jete gati duke filluar nga 72 ore. Tetra Solutions, e certifikuar ne BigCommerce, plaftorma n°1 ne bote, ju garanton ne kohe rekord:

• nje dyqan terheqes dhe funksional

• pagesa te thjeshta online

• lidhje me shitjet ne Facebook & Instagram

• pervoja unike per bleresit

• mundesi zbritjesh dhe promocionesh

• lidhje me sistemet e kontabilitetit