Secondary Adv

Sistem kullimi sifonik Rainplus, Aperto

Aperto

Pershkrimi

Sistem kullimi sifonik Rainplus

Sistemi i kullimit sifonik Rainplus® është i përbërë nga priza të posaçme që janë patentuar, dizejnuar dhe testuar me Standardin Amerikan ASME A112.6.9 dhe Standardin Evropian EN 1253 dhe të lidhur me tuba polietileni me densitet të lartë HDPE®. Gjithashtu përfshijnë përbërës të veçantë që lejojnë instalimin në çdo lloj çati dhe fletë hidroizolimi.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme