Secondary Adv

Peshqire me logo te qendisur per hotele, GJERGJI H TEKSTIL

GJERGJI H TEKSTIL

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Peshqire me logo te qendisur per hotele

Gjergji H Tekstil ju ofron peshqir me çmimin më të lirë dhe cilësinë më të mirë!

 

Arredoni hotelin tuaj me të gjith llojet e peshqirëve. Te Gjergji H Tekstil do të gjeni peshqir të cilësisë më të mirë. Këtë cilësi nuk i ofron as një tjetër në Shqipëri me dëndësi 600. Kjo dëndësi ruan butësinë dhe ka një jetgjatësi shumë të lartë. 

 

Gjithashtu Gjergji H Tekstil ju ofron dhe versione më ekonomike të peshqirëve 100% pambuk. Peshqirët me dëndësi 100 janë me ekonomikët. Në varësi të dendësis përcaktohet edhe çmimi

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme