Secondary Adv

Tekstil per shezllon, GJERGJI H TEKSTIL

GJERGJI H TEKSTIL

 Përshkrimi

Tekstil per shezllon

Gjergji H Tekstil ju ofron tekstil për shezllon të cilësive dhe ngjyrave të ndryshme. Tekstil për shezllon që nuk nxehen nga dielli. Tekstil 100% impermeabël i cili nuk e lejon depërtimin e ujit. Gjergji H Tekstil ju ofron cilësi të ndyshme. Në showroomin tonë do të gjeni cilësinë më të lartë. Dhe gjithashtu do të gjeni edhe versione më ekonomike për tekstile shezllonash. 

Produkte te ngjashme