Secondary Adv

Ashensor Pallate Ekzistuese, VERTIKUS

VERTIKUS

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Ashensor Pallate Ekzistuese

VERTIKUS shpk kryen furnzimin me ashensore per pallate ekzistuese, apo banesa ekzistuese qe nuk kane ashensor. Nisur nga specifikat e ketyre objektit Vertikus mundeson:

- Kosto minimale per keto ashensore

- Pershtatjen e ashensorit per hapsira te ngushta

- Vendosjen e ashensorit jashte objektit

- Konsulence dhe asistence ne ndertimin e kafazit te ashensorit jashte objektit

- Vendosjen e ashensorit ne mungese te gropes poshte

- Vendosjen e sistemit te kontrollit te ashensorit me cipa pas vendosjes se ashnsorit

Ashensoret jane te certifikuara sipas standarteve Europiane EN 81-20/50 i cili eshte dhe standarti aktual i kerkuar nga institucionet Shqiptare. Vini re se cdo ashensor qe nuk eshte I certifikuar sipas ketij standarti nuk e kalon procesin e certifikimit ne Shqiperi dhe si pasoje nuk mund te vendoset ne pune.

Specifikimet me te kerkuara per keto ashensore jane:

Sistemi i levizjes: Elektrik (Elektromekanik) ose Hidraulik

Numri i ndalesave: 4 – 8 ndalesa

Shpejtesia: 0.15 – 1.0 meter per sekond

Peshembajtja: 320 - 450 kg  

Kapaciteti: 4 – 6 persona

Cdo ashensor ndertohet sipas nevojes se cdo klienti me mundesi zgjdhje te materialeve te kabines, dyerve, butonave etj sipas deshires dhe buxhetit te cdo klienti.

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme