Secondary Adv

Sistem fasade i izoluar termikisht me kas te varur, Art Home

Art Home

 Përshkrimi

Sistem fasade i izoluar termikisht me kas te varur 

Është sistem fasade I izoluar termikisht me kas të varur për montim më të shpejt.

Avantazhet

Rritja e pershkrueshmerise te dritës natyrore falë dizajnit minimal të sistemit

Kursime të larta të energjisë në sajë të ekasitetit të lartë të energjisë në sistem

Rritja e nivelit të sigurisë

Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën

Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare

 

TIPET E DRITAREVE

kse dhe me hapje

MEKANIZMI

?

PESHA KANATIT

Deri në 180 Kg

GJERËSIA E DUKSHME

55 mm

LLOJI XHAMIT

Dopjo

IZOLIMI TERMIK

Po

LLOJET E TIPOLOGJIVE

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Produkte te ngjashme