Secondary Adv

Fasade e ventiluar me izolim termike dhe akustik , Alca

Alca

Pershkrimi

Fasade e ventiluar me izolim termike dhe akustik 

Fasadë e ventiluar me lloje të ndryshme materialesh.

Ky sistem bën të mundur realizimin e projekteve të ndryshme arkitektonike

me një estetikë të jashtëzakonshme.

Funksionet kryesore janë mbrojtja e strukturës së ndërtesës nga moti,

mbrojtje akustike, si dhe izolimi termik i kursimit të energjisë.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme