Secondary Adv

Fasade me module, te parafabrikuar, Alca

Alca

 Përshkrimi

Fasade me module, te parafabrikuar

Fasadë me module, të parafabrikuar në repartin e prodhimit dhe të montuar në kantier.

Sistemi me module është një evolim i sistemit bazë “mullions and transoms”

 

Ky sistem jep një avantazh të konsiderueshëm në realizimin e shpejtë të fasadës.

Produkte te ngjashme