Secondary Adv

Dyshek ortopedik tek England Single, Melvinflex Albania

Melvinflex Albania

 Përshkrimi

Dyshek ortopedik tek England Single

Brand: Melvinflex

Materiali : Orthopedic

Garanci: 8 vite

Madhësia në cm: 90cm x 33cm x 190cm

 

Përshkrimi:

Është i ndërtuar nga kombinimi i dy shtresave AquaFresh me susta speciale bikonike të temperuara shumë mirë e me një numër të lartë spiralesh. Ky dyshek reagon në mënyrë aktive ndaj presionit dhe nxehtësisë së trupit duke u automodeluar në mënyrë perfekte dhe eliminuar dhimbjet muskulare.