Secondary Adv

Grile plastike me izolim termik VEKASUN, Alfa Fab

Alfa Fab

 Përshkrimi

Grile plastike me izolim termik VEKASUN

Zgjidhje të bëra me porosi për gati të gjitha llojet e dritareve

Jashtëzakonisht e qëndrueshëme ndaj motit, me cilësi të shkëlqyeshme të sipërfaqes edhe në ajrin agresiv industrial ose detar.

Ndërtim i profilit të ngurtë dhe dimensionalisht të qëndrueshëm

Përforcime metalike mjaft të forta të përputhshme me sistemin

Rritja e rezistencës ndaj vjedhjeve

Sipërfaqe e lëmuar, me mirëmbajtje të lehtë

Gama e gjerë e ngjyrave