Secondary Adv

Hidroizolues per mure nentoke EP LASTIK, Teknoedil shpk

Teknoedil shpk

 Përshkrimi

Hidroizolues per mure nentoke EP LASTIK

PËRBËRJA: EP LASTIK është një BI-komponent me bazë uji dhe llaç fleksibël të përbërë nga Komponenti A: përzierje llaçi i gatshëm Komponenti B: lëng me bazë ujore me polimere dhe aditivë

 

KARAKTERISTIKAT: EP LASTIK aplikohet në të dyja sipërfaqet horizontale dhe vertikale dhe pas tharjes formon një shtresë tërësisht të papërshkueshme nga uji me një nivel të mirë elasticiteti Shtresa i qëndron sulmeve me shkrirës ose kripëra, sulfateve dhe klorureve dhe mbron substratin kundër dioksidit të karbonit

 

FUSHA E PËRDORIMIT:  hidroizolim në banjo, dushe, ballkone, tarraca, pishina, etj para shtrimit të pllakave hidroizolimin e depove të magazinimit të ujit ose cisternave hidroizolim i mureve të nëndheshme Veshje fleksibël e strukturave të betonit mbron suvanë e plasaritur apo betonin kundër depërtimit të ujit dhe elementeve agresive mbrojtjen rrugët dhe hekurudhat mbron e sipërfaqet e betonit që do të mund të vijnë në kontakt me ujin e detit

Produkte te ngjashme