Secondary Adv

Material hidroizolues per depo NORPHEN FOOD, Teknoedil shpk

Teknoedil shpk

Pershkrimi

Material hidroizolues per depo NORPHEN FOOD

 

PËRBËRJA: NORPHEN FOOD është një bi-komponent epoxy-poliamik, pa tretës, aminet aromatike dhe derivatet e anhidrit phthalic projektuar posaçërisht për hidroizolimin e depove që përmbajnë lëngje, miell apo ushqim kokërr Komponenti A është një lëng me bazë trashë me ngjyrë neutrale, universale për të gjitha versionet e produktit.Pigment përmbahet në komponentin B i cili është në dispozicion në nëntë ngjyra standarde.

 

KARAKTERISTIKAT: Tiks otropia e përzierjes e bën NORPHEN FOOD veçanërisht të përshtatshëm për të veshur sipërfaqet vertikale të depove dhe rezervuarëve Paketë e plotë për veshje të destinuara për kontakt me ushqimin,rezistenca kimike ndaj verës, birrës, pijeve alkoolike, vaj, ujë dhe miell padepërtueshmëri e lartë rezistence ndaj larjes.

 

FUSHA E PËRDORIMIT: Depo dhe rezevuare ushqimore.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme