Secondary Adv

Membrane termoplastike izoluese FLAGON AT, Teknoedil shpk

Teknoedil shpk

Pershkrimi

Membrane termoplastike izoluese FLAGON AT

PËRBËRJA :Membranë termoplastike bërë nga PVC-P Prodhuar në një fabrikë të certifikuar ISO 9001 dhe ISO 14001 Ky produkt mund të kontribuojë në fitimin e pikëve për akreditim LEED

 

KARAKTERISTIKAT :Rezistencë të lartë për erozion dhe rrezet UV Rezistencë e lartë mekanike Rezistenca ndaj shpimit Rezistenca ndaj impaktit Pajtueshmërinë e lartë ndaj mjedisit

 

FUSHA E PËRDORIMIT: Depo dhe vaska për ujë të pijshëm

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme