Secondary Adv

Njesi kondicionimi e montuar ne mure A+++, Daikin SmartClima

Daikin SmartClima

 Përshkrimi

Njesi kondicionimi e montuar ne mure A+++

Njësi e montuar në mur

Daikin Emura

Dizajni në maksimumin e vet, me efikasitet dhe komoditet superior

 

 

 

Përzierje mbresëlënëse e dizajnit ikonik dhe perfeksionit inxhinierik me një finiturë elegante në ngjyrë të argjendtë

Daikin Emura është vlerësuar shumë herë me çmime, falë dizajnit të shkëlqyer

Filtri me argjend për heqjen e alergjenëve dhe pastrimin e ajrit kap alergjenët e tillë si poleni për të siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër

Sensori i diktimit të lëvizjes për 2 zona: qarkullimi i ajrit dërgohet në një zonë ndryshe nga ajo ku ndodhet personi në atë moment; nëse nuk diktohet asnjë person, njësia kalon automatikisht në cilësimin e efikasitetit të energjisë.

Funksionim i qetë si pëshpërimë: njësia me zor mund të dëgjohet se punon. Niveli i presionit të zërit ulet në 19dBA !

Produkte te ngjashme