Secondary Adv

Pllake gipsi kunder zjarrit dhe rezistente ndaj impakteve Rigips Habito, Saint-Gobain Construction Products Albania

Saint-Gobain Construction Products Albania

 Përshkrimi

RIGIPS HABITO - Pllakë gipsi inovative e përforcuar kundër zjarrit, aftësi peshëmbajtëse dhe rezistencë ndaj impakteve.

- Rezistente ndaj lageshtise,

- Izolim Akustik, 

- Nuk demton ambientin, 

- Zjarrdururese, 

- Fortesi e garantuar.