Secondary Adv

Pllake izolimi prej lesh guri per tavan te sheshte dhe te harkuar Isover Roof, Saint-Gobain Construction Products Albania

Saint-Gobain Construction Products Albania

 Përshkrimi

ISOVER ROOF- Pllaka izolimi prej lesh guri. Për izolimin e tavaneve të sheshta dhe tavaneve të harkuar. Kombinim perfekt i vetive mekanike dhe teknike i cili aderon shumë mirë me ngjitësa të ndryshëm. Shumë i përshtatshëm për rikonstruktimin të tarracave.