Secondary Adv

Pllake rezistente me fibra per sisteme zjarrduruese dhe me lageshti Rigidur H12-15, Saint-Gobain Construction Products Albania

Saint-Gobain Construction Products Albania

 Përshkrimi

RIGIDUR H12 & H15- Pllaka të përforcuara me fibra, rezistente ndaj impakteve për sistemet e thata me kërkesa të larta zjarrduruese dhe ambiente me lagështi të pjesshme.

- Rezistente ndaj lageshtise, 

- Nuk demton ambientin, 

- Zjarrdururese, 

- Fortesi e garantuar, 

- Trashesi.